Rođen je 27. februara 1978. godine, u Beogradu, u oficirskoj porodici, gde završava osnovnu i srednju školu. Nakon završene srednje škole 1997. godine, upisuje vojnu školu tada Vojske Jugoslavije, gde ga zatiče NATO agresija. Po okočanju ratnih dejstava vraća se na školovanje i podoficirsku vojnu školu, smer inžinjerija gde 1999. godine, diplomira kao prvi u klasi, radom na temu ‘’Izrada tehničkog rešenja za rušenje AB mosta’’. U avgustu 1999. godine, stupa u profesonalnu vojnu službu u jedinice Vojne policije, odakle nastavlja profesionalno usavršavanje u Bezbednosno-obaveštajnom školskom centru - Vojske Jugoslavije, u periodu od novembra 2000. do jula 2001. Godine. Na službi u Vojnoj policiji obavljao je dužnosti komandira odeljenja, voda i čete, a na poslovima kriminalističke tehnike - forenzike i poslovima suzbijanja kriminaliteta radi od 2001. godine. Tokom aktivne vojne službe sve službene ocene su mu odličan -’’naročito se ističe’’.

Autor je ‘’Priručnika za obavljanje poslova suzbijanja kriminaliteta u Vojnoj policiji’’ (2012.). U 2012 godini, upisuje Fakultet za poslovne studije i pravo u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog pravnika.

Jedan je od prvih članova najbrojnijeg i jedinog reprezentativnog sindikata zaposlenih u Vojsci Srbije, Vojnog sindikata Srbije (VSS), a od 2014. godine i njegov predsednik. Krajem 2018 godine, administracija ministra odbrane Aleksandra Vulina, kršeći od Srbije ratifikovane konvencije MOR i zakone Srbije, zbog javnog iznošenja stavova Vojnog sindikata Srbije o problemima srpskih vojnika i kritika upućenih na račun menadžmenta Ministarstva odbrane Srbije, izriče mu kaznu gubitka čina i službe u Vojsci Srbije, zbog čega je protiv odgovornih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, pokrenuto više postupaka zaštite pred sudovima u Srbiji.

Pored nagrada i odlikovanja iz Srbije, odlikovan je više puta od strane ruskih javnih, verskih, policijskih i vojnih organizacija.

U slobodno vreme se bavi muzikom, svira harmoniku i gitaru. Oženjen je i otac jednog deteta. Sa porodicom živi u Kragujevcu.